Rólunk

Baloghné Szigeti Annamária

virágkötő – tulajdonos

Baloghné Szigeti Annamária virágkötő vagyok. Hiszek benne, hogy kellő kitartással álmainkat valóra válthatjuk így születhetett meg az EVOLINA virág- és ajándékboltom, melynek megvalósításában köszönetet szeretnék mondani családomnak és minden kedves segítőmnek.

A virágkötészet számomra egyéni önkifejező művészetet jelent, melyet fiatal korom óta hobbiként, és alkalmazottként is mindig nagy szeretettel, odaadással végeztem. Munkám során egyéniségre, sajátos, egyedi elképzelésem, személéletmódom megvalósítására törekszem. A szabad alkotás jelentős szempontot képvisel vállalkozásom tevékenységének meghatározásában.

 

A virágkötészeti és dekorációs szakmában szerzett sok éves tapasztalatom alapján úgy gondolom, nagyon fontos szempont az áru minősége, a vásárlók bizalmának megnyerése, hogy tudják, ebben a boltban nemcsak személyre szóló kiszolgálást, hanem magas színvonalú terméket vehetnek. A vásárlók tájékoztatása a megvásárolt termékről, a növények élettartamának növelése a gondozási ismeretek átadásával növelhető, szemléletformálás, környezetvédelem, mind az eladás színvonalát emeli. A tudatos vásárlás népszerűsítése, szemléletformálás, a környezetvédelem nagyon fontos számomra ezért üzletemben a hulladékot szelektíven gyűjtöm, a növényi maradékot komposztálására is nagy hangsúlyt fektetek. Kevés csomagoló anyagot használok, nylon zacskó helyett saját papírzacskóba teszem termékeimet.

A naprakész üzletvezetéssel kapcsolatos információk figyelemmel kisérése, a bolt dolgozóiban tudatosított üzletpolitika, a szakmai továbbképzéseken való részvétel, az ott látott-hallott dolgok alkalmazása, a modern kor által diktált anyagok használata az üzlet profitjára pozitívan hat ki.

A szakmai bemutatkozáson túl fontosnak tartom leírni, hogy jelentős társadalmi beágyazottsággal bírok a környéken: évtizedek óta itt lakom, ismerem a helyiek szokásait, illetve a XV. kerületi Tegyünk Együtt Rákospalota-Kertvárosáért Közhasznú Egyesület (TERKE) elnöke vagyok. Bízom benne, hogy hiteles helyi civil szereplőként személyem a minőségi munka garanciája.

 

Miért minket válassz?

Sok év tapasztalat

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Vásárlóbarát szemlélet

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Trendkövetés

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.